marți, 9 iunie 2009

Leapsa la filmele copilariei

Cel mai tare mi-a placut Arabela (va mai aduceti aminte de pane Rumburaku'????)
Apoi au fost filmele lui Nicolaescu, cu Pistruiatul in prim plan.
Nea Marin care e desigur un film peren si genial de fain!!!!
Lumini si umbre, Harap Alb, Maria - Mirabela, Secretul Armei Secrete (imi aduc aminte ca am ras atat de tare ca era sa ma sufoc, cu lacrimi, cu sughituri, film vazut la "Favorit"), Hello Taxi (un film polonez cu ţâţe, eram tare incantat, l-am vazut de vre-o 10 ori, abia asteptam momentul violului cand ramanea "aia" in sanii goi...), Lantul Slabiciunilor (cu refrenul "icichitana, icichitana, danilupadanaaaaaaa, icichitanaaaaa", nu sunt sigur, dar parca asta era refrenul), Toate Panzele Sus (eram cu ochiu' la Izmail tot filmul).
Revolutia m-a prins la varsta de 14 ani, terminam a 8-a. Imediat dupa revolutie (daca este permisa continuarea pana pe la 18 ani, desi eu si acu' is un copil de numa numa...) imi aduc aminte cu placere de comediile marelui Dem Radulescu, mai ales de seria Caderea Constantinopolului (parca au fost 3 filme...), Miss Romania (cu ţâţele Ancai Turcasiu - me happy again), Liceenii... si cam atat, ca nu imi mai aduc aminte acusica...
A, si pe la 15 ani am vazut primul film porno la George, unde era zilnic bairam (bine ca nu citeste matusa-mea sau unchimiu, caci ei doar presupuneau ca se intampla ceva, nu au avut niciodata o "marturie" in acest sens...). Mamaaaaa, eram verde rosu la fata si dupa 1 minut si 14 secunde am iesit pe balcon, caci erau acolo baieti si fete... Si fete, if you know what i mean, iar eu eram tare timid. Tare! Cu acea ocazie am fumat si prima tigare. Kim portocaliu (ca mai era pe masa si verde, eu am ales portocaliu, habar nu am de ce, parea mai interesant pachetul in acea culoare). Bine, fumat e prea pretentios spus, mai mult pufait (obicei pe care l-ampastrat toata viata, eu mai mult am pufait tigarile mele, prietenii stiu, ONLY LUCKY STRIKE). Acum m-am lasat de fumat tigari. Va urez sa imi urmati exemplul.
Cam asa cu copilaria si cu filmele...

5 comentarii:

  1. aaaa, mai era un serial SOS sau Ambulanta SOS, polonez sau ceh.
    nu dai leapsa mai departe? Eva e pe receptie?:)
    si ce mai fumezi, daca de tigari te-ai lasat?:p

    RăspundețiȘtergere
  2. Dau leapsa mai departe Evei... in mod traditional...

    RăspundețiȘtergere
  3. cu arabela m-ai rupt,

    ma va bantui toata viata enigma inelului,brumburak,coloana sonora si EA.pistruiatul e in sufletul tuturor s.a.m.d.

    pe loredana groza ai uitat-o in ''cadere'' si era hot,nene


    nostalgii de nostalgii

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaa, da.
    Cred ca o sa institui o noua leapsa... Ca vaz ca e la moda...

    RăspundețiȘtergere