marți, 18 august 2009

Ştii?

Ca să judeci trebuie să ştii. E un truism de care se pare că în zilele astea ne-am cam lepădat în demersurile noastre intelectuale.
Zburam din blog în blog şi am ajuns pe Wikipedia. Nu comentez, ideea e că e imposibil să te plictiseşti având internet acasă (şi asta fără să intrii pe site-uri porno... :) ).
Pe Wkipedia am dat de ceva informaţii cu privire la islam şi la alte chestii interesante. Mi-am dat seama că având aceste informaţii acum, judec oarecum altfel multe dintre ştirile pe care le văd la televizor. Iranul nu îmi mai pare atât de satanist precum vor americanii să îl văd. Şi când te gândeşti că judecam mai mult după ceea ce vedeam la televizor... Poate că internetul nu este neapărat ceva atât de nociv cum pare. Aşa cum spuneam şi mai demult, important este liberul arbitru; contează ceea ce faci cu netul, nu ceea ce eşti îndemnat să faci.

2 comentarii:

  1. dam, stiu

    citesc ca sa ma informez,
    ma informez ca sa fiu competitiv

    dar netul e ca fata morgana.tre tinut sub control ca ori el devine redundant,ori eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Snt doar partial de acord cu domnia voastra.

    Netul ofera libertatea sa te informezi asa cum doresti, sper deosebire de celelalte canale media in care totul este unidirectionat. Desi si eu ma gasesc uneori in postura de "net freack" petrecand ceva mai mult timp in fata monitorului, cred totusi ca nu imi produce schimbari inportante in felul de a fi.

    RăspundețiȘtergere