miercuri, 30 septembrie 2009

Unde eşti?

Ţara asta este locul unde e imposibil să te plictiseşti.
Preşedintele are manevre care fac din el un mare manipulator. Când protejata sa trebuia să primească avizul parlamentului pentru începerea urmăririi penale cu privire la modul total scandalos în care a cheltuit banii publici (un buget mai mare ca al educaţiei din care s-au cumpărat printre altele pixuri de 100.000 euro) a apărut brusc pe piaţă scandalul cu ministrul de interne suspendat. De 3 zile nimeni nu mai vorbeşte despre Elena Udrea. Touche! ...ar zice Basescu. Touche domnule preşedinte. Apoi în dispreţul total al oricărui bun simţ, Consiliul General al Bucureştilor intenţiona sa voteze ceva PUZ-uri prin care clădiri imbecile din sticlă (îl desfid pe cel care vine să imi spună mie că avem arhitecţi buni, ăştia ştiu numai sticlă si beton, fără să fie în stare măcar să restaureze clădirile opere de artă vechi). Noroc cu 2 oameni care s-au luat de-a dreptul la bătaie cu sărmanii jandarmi care erau la primărie, astfel unii mai sfioşi s-au speriat şi au dat şpaga înapoi, adică au ieşit din sală. PUZ-urile se pare că vor trece totuşi, un nene invitat pe la Irealitatea anunţa că va convoca o altă şedinţă la orele 18. Nici nu vreau să mă gândesc la ce bănet a încasat omul ăla, m-aş enerva aiurea. Nu că nu iau eu banii ăia, ci pentru că ţara asta are în posturile cheie numai oameni puşi pe căpătuială. În ritmul ăsta nu cred că mai am motive să mă declar atât de mândru că sunt român. Furăm la noi, furăm de am speriat Europa, furăm în State, furăm în Australia (!!!!!!!!), furăm şi ne implementăm balcanismul peste tot. Nu toţi, numai unii, care ajung prin funcţii din astea din care se poate fura. Nu ştiu dacă există cineva care să aibă o funcţie importantă şi să nu fure, dacă ştiţi vre-o persoana care să nu fi tras foloase necuvenite, anunţaţi-mă. Singurul mod în care putem lupta este să nu dăm şpagă. Se poate, dar trebuie să renunţăm la unele chestii, dar se poate.
Ţara asta e impăienjenită de un sistem imbecil, satanist, avar, corupt şi deloc inteligent, sistem compus din oamenii care decid şi care au frâele primăriilor, ale guvernării şi ale justiţiei.
În cazurile astea chiar că îţi pui întrebarea: UNDE EŞTI TU ŢEPEŞ ?????

P.S.
Ţepeş a construit câteva manastiri şi biserici. Am putea să credem astfel că el a fost sabia Domnului...

4 comentarii:

  1. din pacate, intrebarea ta suna a resemnare, a lipsei de incredere in poporul asta si in tine insuti.
    adicatelea tot asteptam sa vina unul calare peste noi, care sa dea cu biciul cind miscam in front.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, din pacate am ajuns la o stare atat de profunda de descurajare si descumpanire incat nu mai am nici o speranta. Daca ar castiga iar cancerul asta de basescu si PDL cred ca emigrez. Decat cu Basescu si PDL mai bine cu Nastase si PSD, chiar daca emigram toti in Congo. Interesant este ca la fiecare sfarsit de mandat am fost scarbit de cei care erau la putere si am votat pentru "mai bine". Numai ca mai binele s-a dovedit de fiecare data a se lasa asteptat...
    Macar tu te-ai tirat, bravo tie. Incearca sa faci ceva acolo si intoarce-te numai sa mergem in Vama si in vizita la parinti. E greu si "afara", dar macar nu mai stai cu tensiunea asta in creier, nu mai asisti neputincios la furtul si nepasarea guvernantilor, nu iti mai zambeste malitios madam Udrea la televizor, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca in Franta nu e transparenta si nici onestitate totala. Sarkozy minte cu rinjete a la Iliescu, prima lui grija cind a ajuns presedinte a fost sa reduca impozitul bogatilor. abuzuri de putere se fac si aici, fostul presedinte Chirac a fost cercetat in nu stiu cite dosare de coruptie si furt din avutul obstesc. e drept ca atunci cind se descopera omul isi da demisia sau e revocat fara drept de apel. pina atunci insa, iti zimbeste malitios la televizor, precum madama Udrea. e drept ca aici te mint mai elegant, mai cu stil, nu e badarania din politica si mass media romanesti. ce vrei, au sute de ani de civilizatie, si mai ales cultura, inaintea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect, nu sunt naiv, nu cred ca exista societate perfecta. Desigur, avari si profitori sunt peste tot, dar atmosfera creata de actualul guvern, de actualaul presedinte si de actualul PD-L pe bune ca te face sa ti se para ca orizonturile ti se inchid.
    Fratimiu lucreaza intr-o forma de constructii in care vor nu vor trebuie sa se faca frati cu ala negru. Daca nu ii cinstesc pe mai stiu eu cine nu primesc lucrari. Iar dupa ce le primesc nu li se platesc. Adica lucrarile sunt facute din banii firmei si apoi stai 2 - 3 ani pana da Vanghelie banii inapoi, daca vrea pana lui. falimentul este aproape si datorita sistemului in care este nevoit sa isi desfasoare activitatea. Aici NU AI SANSE SA REUSESTI CINSTIT INTR-O AFACERE!!!!!! Acolo banuiesc ca ai aceasta sansa... Macar cu asta se deosebeste de Romania, ca ai sansa sa reusesti pe desteptaciune.

    RăspundețiȘtergere