joi, 29 octombrie 2009

Publicitate electorala din banii statului

Cum se face publicitate electorală pentru un candidat pe banii statului, absolut legal?
Ştiţi?
Haideţi, faceţi un efort.
Las' că vă zic eu.
Iată mecanismul:
1. pentru asta trebuie să fii preşedinte. Astfel ai în mână o putere pe care o poţi folosi în detrimentul oricăror legi, reglementări, bun simţ, etc, căci ai imunitate şi pulimea nu te poate da în judecată.
2. fagi gălăgie înainte de alegeri cam cu 2 - 3 luni, astfel încât poporul pe care-l subjugi - scuze, conduci - să nu mai înţeleagă nimic din ceea ce se întâmplă prin viaţa politică.
3. bagi la mişto o temă de dezbatere cu tentă naţională, ceva ce ar necesita un referendum. Oruicum ţi se rupe pula de ce spune poporul, tu ai nevie de expunere outdoor şi pe tv, ca şi campanie socială, că doar aceasta e gratuită şi OBLIGATORIE pentru toate posturile, conform normelor CNA.
4. găseşti un ţap ispăşitor şi îi pui ăluia în cârcă toate baligile satului, astfel încât poporul tău să se înrăiască şi să îi urască pe ăia. Imbecilii vor prinde primii la manipularea asta, nu îţi mai râmâne decat să speri că ai un număr destul de mare de imbecili în popor care să strige în gura mare "hoţiiiiiiiiiii".
5. semnezi decretul şi dai drumul la referendum.
6. logic, trebuie să promovezi un punct de vedere pentru referendum, chiar dacă Convenţia de la Veneţia interzice (sau recomandă, nu îmi e foarte clar) ca statul să facă lobby doar pentru un punct de vedere. Şi iei frumos din banii pe care eu îi dau precum în postarea de mai jos şi îi bagi în campanie de promovare a referendumului, dar nu oricum, ci cu imaginea ta veselă, optimistă, electorală, transmiţând mesaje subliminale bine studiate, astfel încât imbecilul să vină şi să voteze cu tine.

Simplu, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu