miercuri, 7 octombrie 2009

Viaţa perfectă

Că tot veni vorba în postarea anterioară...

Care este idealul vostru de viaţă, cum ar trebui să arate viaţa perfectă, ce ar trebui schimbat şi nu poate fi schimbat acum pentru a atinge dezideratul vieţii perfecte?

Eu spuneam că dacă m-ar întreba cineva asta aş spune că viaţa perfectă este viaţa de monah, pe un munte, citind sfintele cărţi şi cinstind dragii noştrii sfinţi. Toată viaţa!

8 comentarii:

  1. Macar aici ma astept sa am mai multe comentarii...

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    n-am ideal de viata perfecta, slava Domnului, as muri de plictiseala numai gindindu-ma la el, daramite sa-l mai si ating! traiesc clipa si fac alegeri ori de cite ori am ocazia, asa pot sa adun experiente. in principiu realizez cam tot ce-mi propun si-am luat viata de la zero de nenumarate ori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai toate acestea sunt un stil de viata in sine.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. dar nu un ideal!
    nu asta era subiectul?:p

    RăspundețiȘtergere
  5. viata perfecta e o utopie

    un non-sens,din moment ce omul nu poate fi perfect ( vezi definitia lui blaise pascal, ## omul....acel vierme de pamant......de se coboara,eu il ridic.... ,,,,,,,,)

    RăspundețiȘtergere
  6. Offf, ati inteles voi ce am vrut sa zic...

    Eu ma refeream la ce v-ar placea sa faceti pana la batranete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Idealul pentru unii poate fi - draga Aida - sa nu isi faca planuri, sa traiasca clipa, sa nu aiba un plan plictisitor de viitor cu momente de mercat: nunta, copil, casa, masina, etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca vrei tu sa-i zici asa, desigur.
    pentru mine e un mod de viata, nu o viata perfecta. ca asta-i frumusetea ei: e perfectibila. idealul mi se pare, in continuare, generator de plctiseala. pina si de barbatul ideal / femeia ideala te plictisesti la un moment dat! prea e predictibil/a. eu una am nevoie de nou, de spontaneitate, de surpriza, de schimbare, de drama. idealul, chiar si neatins, mi se pare static.

    RăspundețiȘtergere