joi, 17 decembrie 2009

Sassu

Ştiţi ce a făcut bun acest om?
A gândit.
Într-o ţară în care instinctele sunt mama oricărei acţiuni a individului transformat în simplu consumator şi plătitor de credite pentru geacă de piele şi concediu în Spania, Sassu a acţionat în accepţiunea a ceea ce ar trebui să fie românul anului 2009 în opinia celor care au murit la 1989.
Sassu a promovat tineri şi a câştigat!
Foarte multe emisii pe care le vedeţi voi pe "sticlă" la tvr şi care sunt de o certă valoare jurnalistică şi nu numai, sunt făcute de tinerii promovaţi de Sassu.
În timp ce Lazarus face carieră pe mai ştiu eu unde, în timp ce Bahnuţeanu şi "Cherida" fac cifre de audienţă demne de "invidie" pe minunatele posturi "meseriaşe", în timp ce Dan Diaconescu "Direct" aduce insomnii curioşilor şi pricepuţilor în criminalistică, Sassu a promovat nume aparent anonime care fac cultură şi televiziune din aia pe care studenţii o învaţă la facultate şi pe care nu o mai pot profesa chiar peste tot...
Sassu a creat, are viziune pe termen lung, carismă, logică, blândeţe, putere şi educaţie. Este politicianul care m-a făcut să spun la un moment dat pe acest blog că pot exista şi politicieni decenţi. Este bine intenţionat şi consider că TVR va pierde foarte mult prin (foarte logica şi posibila) îndepărtare a sa de la şefia acestei instituţii.
Ceea ce vedeţi voi nu este ceea ce se întâmlă cu adevărat. Este ceea ce TREBUIE să vedeţi. Astfel sunteţi mai puţin liberi.
VREAU să cred că sunt un om liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu