sâmbătă, 5 februarie 2011

Bârna şi paiul

Nu o să înţeleg niciodată de ce oamenii protestează vehement atunci când văd sex la televizor şi tac mâlc atunci când văd crime. De ce oare sexul este indecent iar crima este decentă? Sexul nu este cumva ceva frumos şi plăcut care se pterece între 2 fiinţe umane? Nu este el oare împlinirea iubirii, a dragostei dintre 2 oameni? Nu este oare crima degradantă, negativă, dureroasă, hidoasă, ceva urât ce se petrece între 2 oameni? Atunci de ce nu protestează nimeni la crime, la violuri, la agresiuni sau la alte aspecte negative ale vieţii care sunt omniprezente pe mai toate canalele media? Să fie oare frustrarea sexuală atât de mare la unii oameni încât atunci când văd fericirea altora ei devin brusc nefericiţi? Mai bine să îi vadă morţi decât făcând dragoste? Imbecilitatea falşilor pudibonzi mie îmi provoacă greaţă. Protestele lor ridicole nu face altceva decât să îmi arate că avem încă oameni care nu s-au dezvoltat, care nu sunt maturi şi care îşi educă copiii în spiritul frigidităţii şi al împotenţei, care le spun copiilor că dacă îşi văd părinţii goi din greşeală este motiv de aspre mustrări şi pedepse corporale agresive, oameni care nu au înţeles şi nu vor înţelege absolut nimic din ceea ce li se întămplă. Sunt genul de oameni care înjunghie fără pic de milă un porc de Crăciun şi care nu vor să iasă din starea călduţă pe care le-o oferă impresia că deţin adevărul absolut şi că ei sunt de fapt moraliştii. Vorbind despre o perversiune pe care o văd la tv, este evident că o ştiu, că o practică; atunci unde ar fi problema? Dacă tu o faci, de ce nu poate învăţa şi copilul tău acelaşi lucru, de ce să nu fie şi el la fel de fericit ca tine? Astfel egoismul îşi arată şi el faţa prin protestul tău. Până la urmă, Dumnezeu ne-a spus aşa:"creşteţi şi vă înmulţiţi". Nu a spus nicăieri creşteţi şi vă omorâţi sau creşteţi şi vă faceţi rău apoi puneţi totul la tv. Setea de sânge, de agresiv, de violenţă îi face pe unii să nu mai vadă bârna din ochiul propiu, ci fac gargară pe baza paiului din ochiul celuilalt. Ce păcat, dacă aş avea ocazia să îi lămuresc că indecent nu este totuna cu sexual... Dacă aş avea ocazia...

4 comentarii:

  1. Hmmmm...Îţi dai seama că maică-mea, dacă era mai pudibondă, leşina când pruncul meu a întrebat-o nonşalant dacă bunică-su mai poate face sex sau a intrat la "memopauză"? =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu câti anişori are puştiul tău, dar din ceea ce ai povestit pot spune cu siguranţă că nu va deveni un încuiat atunci când va avea vârsta ta. La fel pot spune şi despre tine, pari o doamna care deţine ceva învăţături de viaţă pe care eu le consider sănătoase. Ferice de tine şi de soţul tău.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ferice (şi) de cei săraci cu duhul, zice apostolul Matei! =))

    RăspundețiȘtergere
  4. ei, uite că ai avut ocazia aici, fain articol

    RăspundețiȘtergere